Logo for Bowen Norge foreningen.

Utdannelse


Bowen Akademiet står for opplæring og trening av de fleste Bowen terapeuter i Norge i daghttp://bowen-akademiet.no

Bowen Akademiet har et nært samarbeid med Alastair McLoughlin, som har praktisert som terapeut i 40 år hvorav 26 år som Bowen Terapeut. Han har utviklet  artofbodywork.online og mcloughlin-scar-release.com. Alastair McLoughlin holder workshops og online webinar for å oppdatere og videreutdanne terapeuter verden over.
Tom BowenTeknikken ble utviklet på 1950-tallet av Thomas Ambrose Bowen (1916-1982). Han bodde i Victoria i Australia. Det er dokumentert at han på 1970-tallet behandlet alene, utrolige 13.000 pasienter i året. 90% av disse hadde behov for kun 2–3 behandlinger før de ble friske. Tom Bowen lærte bort teknikken til noen få mennesker opp gjennom årene, og etter hans død ble teknikken videreformidlet av andre.


Bowen teknikken ble brakt til England og Europa i 1992 av Julian Baker som lært den i Australia da han bodde der – etter at han selv fikk vellykket behandling for kronisk nakkeskade med imponerende resultat.  Julian Baker leder i dag «European College of Bowen Studies» (ECBS), og driver omfattende undervisning av teknikken. https://www.thebowentechnique.com/       

Bowen akademiet.

Ta kontakt med Vibeke Brems på tel. 922 10451 eller send en e-post til vibekebrems@gmail.com ,

om du har spørsmål om utdannelsen.